RoyalLions

PWI Faction On Harshlands
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 GuildBase Guide

Go down 
AuthorMessage
OneMenArmy
Leader
avatar

Posts : 25
Registration date : 2012-06-25
Age : 26
City : Rotterdam

PostSubject: GuildBase Guide   Sun Aug 11, 2013 5:12 am

GuildBase Guide

You can access the Faction Base by speaking with the Faction Base Manager in Archosaur (573 660), Etherblade (440,868), City of Plume (337 430), City of Lost (248,648), and Raging Tides (656,133).


Faction Base Stats
1. Level
The faction base can be upgraded by collecting Construction points. These are gained through the members' contributions. They can be donated at the Faction Manager located in the Hall of Loyalty to give the base more EXP. These donated points are separate from your spending points. Donated construction points will not affect your contribution points.

2. Health
This value ranks the activeness of members (daily total Contribution income). It will shrink day by day. If the shrinking rate is higher than the increasing rate, as the number reaches 0, the base will be destroyed.

3. Faction Materials
Materials can be used to construct or upgrade faction structures. Members can complete quests taken from Hall of Loyalty to acquire faction materials. Members can only get materials for their own race:

   Human - Ethersteel
   Untamed - Lost Sand
   Winged Elf - Plume Puff
   Tideborn - Raging Flask
   Earthguard - Tellus Wood


Materials can also be gained by destroying enemy structures.

4. Decommission
Faction Base structures can be destroyed in faction base battles. If the Health of your faction base reaches zero, it will be decommissioned.

You can check your faction base stats at the Faction Base Manager.


Faction Structures

[Only admins are allowed to see this link]

The features of a faction base include providing quest, selling gears, items, and potions, providing helpful buffs and being the battlefield.

The features are provided by structures. The structures of a faction base include:


Hall of Loyalty (Central Wing)


Where you'll find Faction-centric quests. These quests consist of 1 Daily Faction Exam Room Quest, and 2 Mob Quests (rewards will increase upon leveling wing); each rewarding Materials depending on your race, Faction Contribution and Construction Points. You will only get one attempt to answer the Exam Question correctly. Your answer must be submitted within 10 minutes in order to receive credit.

As the Hall of Loyalty wing increases, Faction Exam Questions and Answers difficulty level increases, as well as the rewards. However; mob difficulty remains the same, but rewards increased. From Monolith level 3 on you gain access to the Wandering Artist daily faction quest which gives 150 faction contribution.
Contribution and Experience From Kill Quests.


[Only admins are allowed to see this link]



Faction Exam Questions and Answers for Level 3 Monolith

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag



Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith

Question 1 - Which Item is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes



Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith

Question 1 - Which is not the Faction Leader's responsibility?
Answer - Increases all Faction members' level by 1.

Question 2 - A Faction Base's level can be upgraded using EXP. Which of the following does not contribute to EXP?
Answer - Faction Member Upgrading

Question 3 - Building upgrades require time and materials. If you use more materials, you would save more time. Is this true?
Answer - Yes

Question 4 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Humans?
Answer - Ethersteel

Question 5 - A horrible calamity has struck Perfect World. A race foresaw this event and has the ability to lead the people in Perfect World towards a brighter future. Which race can is destined to lead the others to rebuild their new homeland?
Answer - Earthguard

Question 6 - Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer - PW. 1044

Question 7 - In just 30 years, the Dusk Country went from being an unknown country to becoming a powerful empire with vast amounts of land. In order to achieve this, their emperor obtained a mysterious Relic that made his troops nearly invincible. Because of this, they won nearly every battle. But in the end, the Relic was buried with the emperor upon his death. What is the name of this relic?
Answer - Golden Mask

Question 8 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer - Tellus Wood

Question 9 - Unprocessed
Answer - The Tale of the Red Manor

Question 10 - Upgrading the Manor of Justice can provide some passive benefits to Faction Members. What is one of those benefits?
Answer - Gain EXP by simply standing there.


Faction Exam Questions and Answers for Level 6 Monolith

Question 1 - In times of war between Factions, where is the default portal to the enemy's Faction Base?
Answer - Training Hall

Question 2 - Which of the following is incorrect?
Answer - A faction can attack others without having a base.

Question 3 - If an attacker enters an enemy base, they'll need to talk to which NPC to start fighting?
Answer - Attack Commander

Question 4 - Which is not one of the ways to end a Faction War?
Answer - All members of the defenders retreated.

Question 5 - All players will gain corresponding materials based on their race after completing the materials quest. The Untamed will gain which of the following materials?
Answer - Lost Sand

Question 6 - You would meet the Hellbull Tyrant boss in which Manor of Justice?
Answer - Dungeons of Sins

Question 7 - There is a legend that the daughter of the Twilight Lich King, the Princess of Moonlight, was so beautiful that men couldn't resist falling in love with her. The Twilight Lich King betrothed his daughter to the counselor's son but after his death, and the death of the councilor's son shortly after, there was a struggle for power over the Twilight Lich King's throne. The infighting amongst the factions soon broke into an all out war that ravaged the land until the party in support of Princess Moonlight surrendered. Which of the following is a relic representing the tragedy of Princess Moonlight?
Answer - Chrono

Question 8 - According to ancient texts, the descendants of the gods are blessed with immortality and have secluded themselves in four sacred places throughout Perfect World. There, they work tirelessly for a way to help their gods return. Which one of the following is one of the four sacred places?
Answer - The Lunar Glade

Question 9 - In the Early Days, the Human, Elves, and Untamed often fought amongst one another. It took the threat of the Wraiths to unite the warring races but it was immediately clear that the fight against the Wraiths was one the Alliance was unable to win. Based on this history, which of the following is true?
Answer - Due to the invasion, the future of Perfect World is unknown.

Question 10 - The Frost Ancient's wife gave birth to two sons, Holan and Holeen. The Frost Ancient abandoned which son?
Answer - Holeen
Contributions

By completing faction quests members can gain Contributions. By spending Contribution and coins, players can purchase gear or take special quests. The total Contribution a player has compiled is called Merit.

When your Merit reaches a certain level, you will gain access to purchase or exchange quests. You can check your faction merit in the Faction Status Window. The Faction Status button is located in the top right corner of your screen.
[Only admins are allowed to see this link]

[Only admins are allowed to see this link]
The format of the faction status window is listed as follows:
Faction Name
Faction Level
Faction Base Level and current EXP
Health - Hit Points of the Base
Merit - Total Faction Contribution Points earned.
Faction Contribution Points - These are the points you can spend, cannot be donated or lost unless you leave the faction.
Faction Construction Points - These are the points you can donate to help construct upgraded wings.


Heavenly Vault (Southern Wing)

Here you can exchange faction materials and Divine Contract items.

You can also buy faction armors, elixirs, scrolls, ammo, pet skillbooks, and stones.

The Faction Leader may also exchange materials from different races for other materials at a 2:1 ratio.

[size=18]Armory (Eastern Wing)


From here faction members can manufacture weapons or buy special rare weapons and bless boxes.
Benefits of Upgrading Armory Armory
[Only admins are allowed to see this link]


[size=18]Alchemy Labs (Western Wing)


You will be provided with helpful buffs here, or can buy potions and tomes. The buffs here will last one hour.

Benefits of Upgrading Alchemy Aura
[Only admins are allowed to see this link]



[Only admins are allowed to see this link]


[Only admins are allowed to see this link]


[Only admins are allowed to see this link]


[Only admins are allowed to see this link]


[Only admins are allowed to see this link]


[Only admins are allowed to see this link]




[size=18]Manor of Justice (Northern Wing)

Provides training quests that reward with EXP. Taking such quests will cost Feat Tokens, each of which cost 1 Contribution and 1 coin.

Faction Base EXP Table
[Only admins are allowed to see this link]

∗ Maximum material amount members can donate.

Upgrading Faction Structures

Upon the opening of a faction base, it will have 5 grade one structures. If a structure is destroyed in battles, it can be rebuilt.

Conditions:
1) There can only be one structure of a same type.
2) Costs some guild funds and materials.
3) It costs some time to construct.

Faction structures can also be upgraded to provide more services.

Conditions:
1) Upgrade corresponding technologies.
2) It costs some money and materials.
3) The upgrade will be done after some time.
4) Each structure can be upgraded up to level 8. (Lowest is level 1)

You can use more funds and materials to accelerate the construction. To do this, you can toggle the + / - symbols to adjust the speed of the construction before pressing confirm. You cannot go back to change the speed of the building after it has begun.

To upgrade a structure, the faction leader must have the required coin in their inventory at the time.

[Only admins are allowed to see this link]

"Cosmos" describes the upgrade tree for the faction base structures. You must upgrade a certain technology in the Cosmos before you can upgrade or construct corresponding structure.

[Only admins are allowed to see this link]

Cosmos Upgrades and Material Costs:
1. Cosmos Upgrades Functions:

   1) Hall of Loyalty (kirin):

       a) Enhances base defenses.
       b) Provides increased rewards from quests (for members to gain contributions and materials).

   2) Manor of Justice (tortoise):

       a) Provides more training quests.

   3) Alchemy Labs (tiger):

       a) Enhances potion sales, buffs, and tomes.

   4) Heavenly Vault (phoenix):

       a) Provides more exchanges services.

   5) Armory (dragon):

       a) Provides more Ranked gears, weapons and bless boxes.

2. Tech Point Costs:
  You need to spend Tech Points to upgrade base structures. Every time the base levels up it gains 1 tech point. At level 10 the base will start to get 2 points for every level up. The cost to upgrade in tech points goes up with higher structure levels.
[Only admins are allowed to see this link]

3. Material and Coin Costs:

1) Hall of Loyalty :
[Only admins are allowed to see this link]

2) Manor of Justice:
[Only admins are allowed to see this link]

3) Alchemy Labs:
[Only admins are allowed to see this link]

4) Heavenly Vault:
[Only admins are allowed to see this link]

5) Armory:
[Only admins are allowed to see this link]

_________________
And shepherds we shall be, for thee, my lord, of thee.
Power hath descended forth from thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow a river forth to thee and teming with souls shall it ever be, In nomine Patri, et Filii, Et Spiritus Sancti.
Back to top Go down
OneMenArmy
Leader
avatar

Posts : 25
Registration date : 2012-06-25
Age : 26
City : Rotterdam

PostSubject: Re: GuildBase Guide   Tue Aug 27, 2013 10:22 am

Update and enjoy

_________________
And shepherds we shall be, for thee, my lord, of thee.
Power hath descended forth from thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow a river forth to thee and teming with souls shall it ever be, In nomine Patri, et Filii, Et Spiritus Sancti.
Back to top Go down
 
GuildBase Guide
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RoyalLions :: Guides-
Jump to: