RoyalLions

PWI Faction On Harshlands
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 GuildBase Quest lvl 3

Go down 
AuthorMessage
OneMenArmy
Leader
avatar

Posts : 25
Registration date : 2012-06-25
Age : 26
City : Rotterdam

PostSubject: GuildBase Quest lvl 3   Tue Aug 06, 2013 1:16 am

Faction Exam Questions and Answers for Level 3 Monolith

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag
Back to top Go down
 
GuildBase Quest lvl 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RoyalLions :: Guides-
Jump to: